Ottawa üniversitesi sunduğu yüksek eğitim kalitesi ve öğrencilere yönelik programlarıyla öğrenciler için en iyi seçeneklerden birisidir. Eğitim süresince yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı çalışma izni sunmasından dolayı Ottawa üniversitesi en iyi tercihlerden birisidir.

Kanada Kültür Merkezi, Kanada üniversitelerine başvurularınızı güvenle gerçekleştirebilirsiniz. 10 yılı aşkın deneyimiyle öğrencilere profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://www.kanadakulturmerkezi.com/ottawa-universitesi

Ottawa Üniversitesi Hakkında Merak Edilenler

 Ottawa üniversitesi, Kanada’nın en iyi üniversiteleri arasında yer almaktadır. Sadece Kanada’nın değil, dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer almaktadır. Yüksek kaliteli eğitim ve eğitim süresince sunduğu avantajlardan dolayı en iyi seçenekler arasındadır.

Kanada’da hem İngilizce, hem Fransızca eğitim programları sunulmaktadır. Öğrencilerin hedefleri ve hayallerine yönelik oldukça fazla eğitim programı sunuluyor. 1861 yılında temelleri atılan Ottawa üniversitesi: Günümüzde dünyanın en üniversiteleri arasındadır.

Kanada üniversitelerinde eğitim alırken yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı çalışma iznine sahip olabilirsiniz. Üniversite başvurularında adımlar dikkatli atılmalı, öğrenci kendini doğru tanıtmalıdır. Başta Ottawa üniversitesi olmak üzere tüm Kanada üniversitelerine, Kanada Kültür Merkezi ile sınavsız kayıt olabilirsiniz.

Kanada Kültür Merkezi: Ottawa Üniversitesi Başvurularında Tam Yetkilidir!

Ottowa Üniversitesi

İl: Ontario
Telefon: +1 613-562-5700
Kuruluş: 1848
Öğrenci sayısı: 42.587 (2013)
*Ottawa Üniversitesi Mezunlarının hızlı iş bulma oranı %97”dir.

Fransız Liselerinden Mezun Öğrencilere Burs Fırsatı!

Hem İngilizce, hem Fransızca eğitim fırsatı sunan Ottawa üniversitesi: Türkiye’deki Fransız liselerinden mezun öğrencilere oldukça büyük avantajlar sunmaktadır. Kendi vatandaşlarına sunduğuna yakın ücretlerle Kanada üniversitelerinde eğitim alma hakkında sahip olabilirsiniz

Kanada Üniversitelerini Bir Bilene Sorun: Hayalleriniz Gerçek Olsun!

ILAC Dil Okullarında %50’ye Varan Kanada Kültür Merkezine Özel İndirimlerden Faydalanmak İçin Şimdi Bilgi Formunu Doldurun: Uzman Eğitim Danışmanlarımız Sizinle İletişime Geçsin!

Kanada Kültür Merkezi ile başvuru yapan öğrencilerimizin ücretsiz Kanada göçmenlik değerlendirmesinden faydalandığını biliyor musunuz ? Sizde ücretsiz Kanada göçmenlik testine girmek için başvurularınızı bizimle gerçekleştirebilirsiniz.

ILAC Dil Okulu Anasayfasına Dön